Geschiedenis

Kobe, opgericht in 1976, is één van de meest succesvolle interieur modehuizen in het hogere marktsegment met hoofdkantoor en magazijnen in Valkenswaard, in het zuiden van Nederland. Ruim 150 medewerkers in Europa bouwen dagelijks aan het succes van onze eigentijdse merken voor interieurstoffen, Kobe en Essente. Onze wereldwijde marktbewerking richt zich op de consumentenmarkt en eindgebruikers in de projectmarkt. De merken Kobe en Essente worden toegepast door de betere woning - en interieurinrichters.

We danken onze reputatie aan onze creatieve passie waarmee we eigenzinnige interieurmode ontwerpen, onze toewijding om bij alle activiteiten garant te staan voor premium kwaliteit en onze ambitie om continu de relaties met onze partners te versterken op basis van service, ondersteuning en samenwerking.

Kobe is sterk verbonden met haar partners. We delen de passie in het creëren van eigentijdse interieurontwerp en koesteren de samenwerking en verbinding. We geloven in het delen van kennis en ervaring, we vertrouwen op de kracht van onze samenwerking op de weg naar een gemeenschappelijke, succesvolle toekomst.