Collectie

Contract Collection 2023

Contract Collection 2023

KOBE introduceert een nieuwe reeks inherente vlamvertragende stoffen in een zeer aantrekkelijk kleurenpalet. Deze collectie straalt Kobe’s filosofie op gebied van de projectstoffen uit – design ontmoet functionaliteit! Alle stoffen in deze collectie zijn getest op hun akoestische eigenschappen en geluidsabsorptiewaarden. Deze kwaliteiten zijn ook grondig getest op duurzaamheid, soepelheid en vlamvertragende eigenschappen. Hierdoor voldoen ze perfect aan onze vereiste norm voor zowel residentieel als project toepassingen.

De collectie bestaat uit gordijnstoffen die zijn ontwikkeld vanuit de designvisie van tijdloze elegantie. De nadruk ligt op een natuurlijke look en feel, zachte haptiek, textuur details en trendy kleuren.

Alle kwaliteiten in deze collectie zijn kamerhoog waardoor naadloze gordijnen voor de meeste raamafmetingen mogelijk zijn. Een all-over gedessineerde Dim-out met een hoge thermische isolatie en akoestische waarde en een verbluffende, zijdeachtige aanvoelende moiré gordijnstof, behoren tot de hoogtepunten van deze collectie. Een satijnen, Ottomaanse rib en een tweekleurige linnenlook in de nieuwste kleurenplatten, zorgen voor tijdloze producten. Deze zijn gemakkelijk te combineren in allerlei interieurontwerpen. Het kleurenpallet biedt zowel commerciële basiskleuren als rijk, heldere kleuren om unieke interieur statements te creëren voor zowel residentieel als commerciële toepassing.