Collectie

Enchanted FR

Enchanted FR

Enchanted FR biedt een mooie balans tussen het hedendaagse en traditionele interieur. Door middel van het gebruik van een mix van frisse, opvallende kleuren en tijdloze natuurtinten wordt dit evenwicht benadrukt.

De stoffen zijn geweven in jacquard dessins met de hoogste kwaliteit 100% FR garens, die in contrasterende kleuren zijn opgebouwd. Het kleurenspel in deze dessins in samenhang met de achtergrond, zorgen voor een exclusieve keuze aan raamdecoratie, bedlopers en andere decoratieve elementen. De stoffen hebben een natuurlijk zachte glans, die een chique en sfeervolle ambiance creƫert .

Elk dessin in de Enchanted FR collectie heeft een eigen unieke karakter, maar combineert door eenzelfde kleurgebruik perfect met elkaar. De verschillende dessins geven een eclectisch uitstraling wanneer je ze samen brengt in een interieur.

Harmony FR beschikt over een sierlijk klassiek damast dessin, dat een tijdloze elegante sfeer aan een interieur geeft. Serenity FR heeft een hedendaags trellis dessin en Euphoria FR een eigentijds grafisch all-over dessin.

Deze drie dessins zijn een mooie aanvulling op onze FR stoffen bibliotheek en zijn in alle drie de dessins verkrijgbaar in 12 kleuren.

Als aanvulling op deze kleurrijke collectie, heeft Kobe ook nog een 100% FR transparant toegevoegd aan de bibliotheek. Divine FR 315 cm is kamerhoog en heeft een linnen look structuur. Het frisse kleurenpallet van deze transparante kwaliteit combineert goed in ieder interieur. Dit product is verkrijgbaar in 20 heldere kleuren.