Nieuws

look van de maand februari

The New Essentials

In deze look van de maand presenteren we enkele nieuwste stoffen uit onze ESSENTIALS-collecties. De Essentials-collectie biedt een uitgebreid assortiment eenvoudige, gebruiksvriendelijke, kamerhoge gordijnen en vitrages voor alle interieurstijlen.
De look is voorzien van CLOVE, een chintzed-look, semi-transparante imitatielinnen gedrapeerd in deze moderne, industriƫle gestileerde kamer. De kleur taupe voegt warmte toe aan de kamer waardoor alles samenkomt. Onze Clove kan ook in de breedte worden gekanteld, waardoor het ook prachtig valt op een hoger raam. Deze look heeft het beste van beide, een moderne industriƫle vibe versterkt met een warme, chique touch.

Kleurenpalet:
Het grootste deel van dit kleurenpalet bestaat uit aardetinten. Een warme taupe kleur en beige tinten voegen de nodige warmte toe aan het strakke design van de ruimte. De chintzed glans op de stof geven de aardetinten een chique uitstraling.

02. FEB -2024- LOTM - new essentials.jpg

Rondeafbeeldingen-LOTMFEB2024-XXL.png

XXL en meer

Zoek bij hogere plafonds naar gordijnen en vitrages die kunnen worden gekanteld, zodat ze over de volledige hoogte van plafond tot vloer kunnen worden gedrapeerd. Hierdoor komt de hoogte van de kamer goed tot zijn recht. Veel van de kamerhoge stoffen van Kobe kunnen worden gekanteld, waardoor ze toepasbaar zijn voor alle raamhoogtes.

Voeg een chic randje toe

Kies stoffen en accessoires met een chique uitstraling om de minimalistisch ingerichte kamers in balans te brengen. Een subtiele mix van metallic of chintzed glans in de gordijnen, chique patronen en details op kussens en smaakvolle accessoires werken goed samen om stijl aan de kamer toe te voegen. In deze look wordt de strakke moderne setting van de kamer verzacht door de ronde lampen. De gouden gloed complementeert de warme taupe kleur in de gordijnen wat een warme touch geeft aan de ruimtes.

Rondeafbeeldingen-LOTMFEB2024-lamp detail.png

Rondeafbeeldingen-LOTMFEB2024-detail.png

Meer dan een gordijn

Nu grote open ruimtes populair zijn in woonconcepten, kunnen stoffen niet alleen dienen als gordijn, maar tevens als roomdividers. Gordijnen als roomdividers zijn geschikt om ruimtes te scheiden, een isolatielaag toe te voegen en voor decoratieve accenten. Gordijnen geven niet alleen privacy van buitenaf, maar dienen ook als akoestisch absorberend materiaal binnen de ruimte.