Nieuws

Look van de maand Oktober

Herfst Patronen

De tijd van het jaar breekt weer aan waarin de zomer langzaam overgaat naar onze tweede favoriete jaargetijden de herfst. Terwijl deze dagen nog vasthouden aan de laatste zomerstralen, veranderen de kleuren om ons heen in een nieuwe mix van tinten. Veranderende avondtemperaturen maken de weg vrij voor een verlangen naar knusse, warme interieurs. Om de look van deze maand te maken, hebben we op de natuur geïnspireerde patronen gecombineerd in warme herfsttinten.

Kleurenpalet:

Warme nude-tinten worden gecombineerd met aardetinten en groentinten waardoor een harmonieus kleurenpalet ontstaat. Een vleugje metallic in de details voegt glamour toe en creëert de perfecte sfeer voor een uitnodigend herfstinterieur.10. Oktober 2023.jpg

1. Combineer Patronen en maak laagjes.png

Combineer Patronen en maak laagjes

Combineer patronen die elkaar aanvullen in kussens, plaids en accessoires om een speels tintje aan het totaalbeeld te geven. All-over-patronen zijn geweldig te combineren als raamdecoratie en dit complimenteert het kleurenpalet van het interieur. Gelaagde patronen met kleuren voorzien van zachte texturen dragen bij aan de gewenste gezelligheid en nodigen uit om meer tijd binnen door te brengen.

Knusse accessoires

Het is de tijd van het jaar om de plaids en pluche tapijten tevoorschijn te halen om hiermee comfortabele zitplaatsen te creëren. Een smaakvolle combinatie van op de herfst geïnspireerde accessoires zullen de kamer een seizoens-sfeer geven. Voeg geurkaarsen toe als extra zintuiglijk element die bijdragen aan de totale gevoelsbeleving.

2. Knusse accessoires.png

3. Kleurenpalet met herfstige accenten.png

Kleurenpalet met herfstige accenten

Laat je inspireren door de omringende natuur om een herfstpalet te creëren. Oranje-, nude-, groen- en aardetinten gaan heel goed samen om een mooie herfstlook tot leven te brengen. Een vleugje accentkleuren zoals rood, goud of paars kunnen heel goed werken om het totale palet op te vrolijken.