Nieuws

Look van de maand September

Hotel Chique – Maximale privacy 


Allereerst welkom terug! We hopen dat je een geweldige zomer hebt gehad met je naasten en dierbaren, vol zonneschijn en goede vibes. We zijn enthousiast om onze look van de maand-serie te hervatten met een geheel nieuwe look.


Deze maand laten we ons inspireren door de nieuwe project-collectie van Kobe, met als hoogtepunt de verduisterde stof LYRICS CS. Het thema is Hotel Chique, waarbij maximale privacy centraal staat. In deze look ontmoeten design en functionaliteit elkaar, waardoor een chique slaapkamerontwerp ontstaat.

De dim-out Lyrics CS biedt een hoog niveau van verduistering, geluidsabsorptie en ook een hoog niveau van thermische isolatie. Met deze dim-out kan de slaapkamer een echte privéruimte worden die 100% rust en ontspanning biedt. Het all-over geometrische patroon op een satijnen basis geeft de stof een warme chique uitstraling welke een stijlvol accent aan de slaapkamer geeft.

Kleurenpalet:

We hebben gekozen voor een natuurlijk chique kleurencombinatie, in vergrijsde taupe tinten gecombineerd met zwart en crème. Dit kleurenpalet geeft de kamer een rustige chique uitstraling, perfect voor een slaapkamer.

9. September 2023.jpg

Rondeafbeeldingen-LOTMSEPT2023-clean1.png

Houd het overzichtelijk

Een slaapkamer is echt een toevluchtsoord waar we na drukke dagen de nodige rust en ononderbroken slaap kunnen krijgen. Een serene, subtiele decoratie in de slaapkamer zorgt ervoor dat je het als ruimtelijk ervaart en niet beklemmend aanvoelt. Dit draagt bij aan een gevoel van welzijn en comfort. Kies voor essentiële meubels en decoratie die opgaan in de kamer zonder te aanwezig te zijn.

Ga voor subtiele kleuren

Om de kamer een maximale rustgevende en comfortabele sfeer te geven, ga je voor zachte kleurenschema’s met neutrale kleuren en subtiele kleurtinten. Creëer verder hier en daar een gelaagdheid met je favoriete accentkleuren op de kussens, plaids of dekbed. Geef de kamer een persoonlijk tintje met accessoires die je een ontspannen sfeer geven.

Rondeafbeeldingen-LOTMSEPT2023-plant3.png

Rondeafbeeldingen-LOTMSEPT2023-kleurpalet beige zwart grijs2.png

Creëer een comforthoek

Als de ruimte het toelaat, creëer dan een klein comforthoekje voor jezelf met een fauteuil en een voetenbankje. Zorg dat er een goede leesverlichting aanwezig is voor als je even alleen wilt genieten van de privacy in je kamer. Een comfortabele plaid en een zacht kussen zijn geweldig om deze hoek op te fleuren. Voeg onder andere groene planten toe zoals spinplanten, aloë vera, vredeslelies die goed zijn voor het verbeteren van de luchtkwaliteit in de kamer.